Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ


      Οι κοιλιακοι ειναι απαραιτητοι γιατι στηριζουν,συγκρατουν και προστατευουν τα εσωτερικα οργανα που βρισκονται στην περιοχη της κοιλιας,προσφερουν ελαστικοτητα στον κορμο,μ και επειτα μειωνουν το <<καμπουριασμα της σπονδυλικης στηλης. Επισης ειναι το μερος του σωματος που κοιταζουν οι πιο πολλοι/ες στην παραλια το καλοκαιρι και μιας που κοντευει ...ας κανουμε μια καλυτερη προσπαθεια φετος.
   Για να πετυχεις τον σκοπο σου χρειαζετε
  •  -να μειωθει το μεγεθος της κοιλιας
  • -να απομακρυωθει το λιπος
  • -να παρεις λιγο ογκο(οχι με λιπος)
  • -να κανεις ασκησεις κοιλιακων
  • -να εχεις μια ισορροπημενη διατροφη
  • -αεροβια προπονηση (ποδηλατο,τρεξιμο,διαδρομος)
   ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μην ξεκινησεις την γυμναστικη αν δεν εχουν περασει τουλαχιστον 2 ωρες απο την στιγμη που εφαγες .Το διαστημα αυτο,βεβαια εξαρταται απο την ποσοτητα και το ειδος του φαγητου που εχεις καταλωσει.
 Τα λαχανικα πρεπει να  γινουν οι φιλοι σου και να τρως πολλες πρωτεινες και υδατανθρακες ολικης αλεσεως!
 Φροντισε να πινεις τουλαχιστον 8 ποτηρια νερο την ημερα.Σχεδον καθε δυο ωρες απο ενα ποτηρι.Το νερο απομακρυνει τις τοξινες απο τον οργανισμο και βοηθαει στην καλη λειτουργια του εντερου.
 Καταναλωνε τροφες πλουσιες σε φυτικες ινες.Τα φρουτα και τα λαχανικα ειναι τα βασικα για μια υγιεινη και ισορροπημενη διατροφη .Ειναι χαμηλα σε λιπαρα και περιεχουν λιγες θερμιδες.Επιπλεον θα κερδισεις βιταμινες και αλατα . :D :D.!
 Τελος ολοι εχουμε καποιες τροφες που μας κανουν χαρουμενους \(π.χ τουρτα cookies εμενα και της κοπελας μου ).Αντε κανε ενα δωρο στον ευατο σου .....που και που φαε αυτο που θες..με μετρο ομως!!
                        TIPS

  •   Σχεδιασε τα γευματα σου συμφωνα με τις αρχες μιας υγιεινης διατροφης
  •   Απεφευγε να φουσκωνεις με ορεκτικα
  •  Οταν ειναι να φυγεις απο το σπιτι παρε ενα σνακ
  •  Μην παραλειπεις το πρωινο σου
  • Μην τρως πολυ απο εξω
  • Κρατα την καρδια σου απαλαγμενη απο τοξινες ,οπως το καπνισμα
                                                  ΑΕΡΟΒΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

        Αν δεν ιδρωσεις τα αποτελεσματα δεν θα ειναι ανταξια των προσδοκιων σου!Ανα μια μερα κανε αεροβια προπονηση (ποδηλατο,τρεξιμο,διαδρομο) γυρως στα σαρανταπεντε λεπτα!

                                                 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

  •          Οι ασκησεις των κοιλιακων δεν πρεπει να γινονται καθημερινα γιατι οι κοιλιακοι οπως και ολοι οι μυς χρειαζονται ξεκουραση για να δημιουργηθουν οι επιθυμητες προσαρμογες.
  • Η εμφανιση των κοιλιακων δεν εχει καμια σχεση με την λειτουργια τους (παρολο που οι γυνακες χεστηκαν για αυτο )
  • Κανε την ασκηση τροπο ζωης
  • Οταν κανεις κοιλιακους , θα πρεπει να εκπνεεις κατα την φαση που ο μυς συστελεται με τα χειλη σου κλειστα , σαν να φυσας ενα καλαμακι.Θα νιωσεις τους κοιλιακους σου να συστελονται πιο ευκολα
  • <<Ψηλα το κεφαλι>>
  • Να αλλαζεις το ασκησιολογιο σου καθε βδομαδα
  • Να αυξανεις τα σετ η τις επαναληψεις οποτε νιωθεις ετοιμος


                Τελος κανενα σχεδιο δεν πετυχαινει αν δεν πιστεψουμε πραγματικα σε αυτο .Να πιστευεις στον ευατο σου να εχεις αυτοπεποιθηση και οτι κανεις πρωτα να το κανεις για σενα και μετα για τους αλλους !
   coachhell....
Οποιος θελει παραπανω συμβουλες οι ασκησεις μπορει να επικοινωνησει μαζι μου στο e-mail  coachhell-training@in.ge
Γεια σας ...καλη δουλεια..




Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ-14 ΦΛΕΒΑΡΗ


Σημερα ειναι 13 Φλεβαρη και αυριο 14..Ξερετε τι σημαινει αυτο?.Ειναι η μερα που γιορταζει ο Αγιος Βαλεντινος!!Λοιπον, ο Αγιος Βαλεντινος ειναι ο αγιος του ερωτα.Ο Βαλεντινος ηταν ενα υπαρκτο προσωπο (καθολικος αγιος) και καθε χρονο στις 14 Φεβρουαριου δινει την δυνατοτητα σε μας τους ερωτευμενους να γιορτασουμε τον ερωτα μας.Μπορει η εκκλησια μας να μην τον εχει στο εορτολογιο επειδη ειναι καθολικος αγιος ομως εμεις τον θεωρουμε προστατη των ερωτευμενων και αρχισαμε να τον γιορταζουμε γυρως στο 1970.
Ειναι μια απο τις ξεχωριστες γιορτες του χρονου(τουλαχιστον για τους περισσοτερους).Αυτη τη μερα κανε κατι που εκφραζει την αγαπη και το ενδιαφερον για τον/την συντροφο σου!                                                                                                                                                              
Ομως οι ερωτευμενοι δεν χρειαζονται γιορτες και ξεχωριστες μερες για να δειξουν την αγαη τους!Ο Ερωτας ειναι απο μονος του γιορτη και γιορταζεται μονιμα και τις 365 μερες του χρονου!Για αυτο να δειχνετε την αγαπη σας συνεχως !Μην ειστε τσιγκουνηδες σε αυτο...δεν φορολογουμστε για την αγαπη (τουλαχιστον μεχρι τωρα..γιατι κατι πειρε το αυτι μου οτι θα την φορολογησουν απο του χρονου)Αν παλι ειστε μονος τοτε ειναι μια παρα πολυ ωραια μερα για να βρειτε το ταιρι σας(αυριο εχετε λιγοτερες πιθανοτητες για χυλοπιτα)για αυτο ντυθητε καλα..φτιαξτε λιγο το μαλλι..σκαστε ενα χαμογελο και βγειτε εξω και ψαξτε!Τελος αν παλι ειστε απο την ατυχη κατηγορια (ειμαι και εγω μεσα )που δεν μπορειται να βρεθειται με τον/την συντροφο σας επειδη ειναι καπου μακρια,μην σκατε ...υπαρχουν πολλες μερες για να γιορτασετε αυτην την γιορτη απλα οπως ειπα πριν την αγαπη σας πρεπει να την δειχνετε καθε μερα!!!!

Εισαι ερωτευμνος/η ,ο ηλιος λαμπει,τα πουλακια κελαηδουν και ανησυχεις για το δωρο???

ο coachhell (εγω) θα σ προτεινω καποιες ιδεες και συμβουλες
Πρωτον μην σκεφτεις τα λεφτα
Δευτερον ειναι καλη μερα για να κανεις σεξ (μονο μην το σκισετε και εχουμε κανα απροοπτο)
Τριτον να ξερεις οτι οτι κενα παρεις η κινηση μετραει...μπορεις να του/της δωσεις καποιο κοσμημα..μια καρτα..ενα ποιημα..ενα αρκουδακι..μια κολωνια.!Υπαρχουν πολλα..εσυ ξερεις τα γουστα της/του !οχι εγω..οποτε μην πατε και ρωτατε τους φιλους σας για το τι θα παρετε στους συντροφου σας!!Μεγαλο λαθος!!!Τελος για καποιους που το παιζουν εξυπνο τον ερωτα τον γιορταζουν ολοι..αρα εσυ μεγαλε που λες οτι αυτη η μερα ειναι γιορτη για παιδακια κλειστο το στομα κ πηγαινε παρε κατι στην κοπελα σου..εκτος αν θες να γυρησεις σπιτι και να την δεις με κανεναν στο κρεβατι να.........ξερετε εσεις(πονηρα παιδια)χα
Λοιπον επειδη σας επρηξα ..αυριο ειναι μια ωραια μερα ,φτιαχτειται,πειτε πολλα <<σε αγαπω>>.δειξτε την αγαπη σας(ανεξερετως ηλικιας )και πανω απο ολα περαστε καλα!Καλος Αγιος Βαλεντινος!
Αυτο το αρθρο το γραφω στην αγαπη(penny k <3 ) μου οπου τωρα ειναι Αγγλια αλλα θα γιορτασουμε τον αγιο Βαλεντινο μια αλλη μερα..και την αγαπω!!!!!!!!!!

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ


Πρωτου αρχισω να μηλαω για αυτο το θεμα θα ηθελα να σας πω οτι μερικα απο τα πραγματα που γραφω ειναι συμβουλες και λογια που μου εχει πει ο γνωστος αθλητικος ψυχολογος Γιωργος Βεργυρης!

Ολοι οι προπονητες κατα την διαρκεια της καριερας τους προσπαθουν να κανουν τους παικτες τους να τους εμπιστευονται και να τους σεβονται.Οταν ενας παικτης σεβεται και εμπιστευενται τον προπονητη του ,τοτε κερδιζει ολη η ομαδα!
Ο προπονητης για την ομαδα μην ξεχναμε ειναι το υπερτατο οργανο εξουσιας.Ειναι οτι ενας πατερας σε μια οικογενεια !
Πως μπορω να κανω τους παικτες μου να με εμπιστευονται και να με σεβονται?

Επομενως το ερωτημα ειναι με αλλα λογια πως λειτουργει ενας καλος πατερας .Νομιζω πως αν θελουμε να δωσουμε μια συγκεκριμενη απαντηση θα πρεπει να πουμε πως ειναι ενα συνολο στοιχιων που οπως και στην μαγειρικη,αν δεν υπαρχουν η απουσια τους ειναι αισθητη και αν υπαρχουν σε υπερβολικο αρηθμο δεν τρωγονται!Ειναι σαν να λεμε οτι πρεπει να βρεις την σωστη συνταγη.Αν εισαι υπερβολικα απομακρος,εξασφαλιζεις τον σεβασμο αλλα χανεις την πραγματικη εποικινωνια με τον παικτη.Αν εισαι υπερβολικα ζεστος και φιλικος, σε καποιο σημειο θα σταματησουν να σε σεβονται οι παικτες .Επομενως καθε προπονητης πρεπει να βρει το λεπτο σημειο της ισσοροπιας!

Επισης,Οποιος πιστεψε πως βρηκε τον καταλληλο τροπο συμπεριφορας που εφαρμοζοντας τον σε ολους τους παικτες του θα εχει πετυχει το επιθυμητο αποτελεσμα κανει μεγαλο λαθος !!Γιατι ο καθε παικτης εχει τις δικες του ιδιομορφιες σαν προσωπικοτητα!Αρα ο καλος προπονητης (δυσκολο να τον βρεις)πρεπει αν εχει διαφορετικη σταση προς τον καθε παικτη του.Πρεπει να μηλαει ξεχοριστα στον καθενα για να καταλαβει τις ιδιαιτεροτητες του σαν χαρακτηρα.Ενα καλος προπονητης πρεπει αν μπαινει στην ψυχη του παικτη και να τον ξεσηκωνει,προπονητες που να ξερουν να φτιαχνουν συστηματα υπαρχουν με το κιλοοο..!!!!!!Εγω προσωπικα δεν δεινω βαση στα συστηματα!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
-Μαθε τους παικτες σου καλυτερα απο τον ευατο σου
Μην σε νοιαζει μονο το αθλημα και η προπονηση αν χρειαστει συμβουλεψε τους παικτες σου και σε αλλα θεματα
-Αν θελεις να γινεις καλος προπονητης γινε πρωτα καλος πατερας
-Μια παρατηρηση που ισχυει για εναν παικτηα πρεπει αν ισχυει για ολους
-Μην υποτιμας κανεναν παικτη για τοτε αυτος θα σταματησει να σε σεβεται και να σε εμπιστευεται(προσωπικη εμπειρια μου σαν παικτης)
-Δωσε ευκαιριες σε ολους και μετα να με θυμηθεις οτι θα πααιξουν οσο πιο καλα μπορουν για να σε βγαλουν ασπροπροσωπο
-Να πειβραβευεις τους παικτες σου οποτε χρειαζεται και να τους <<μαλωνεις>> για κατι λαθος
-Οι οδηγιες που δηνεις στους παικτες δεν πρεπει να εχουν σχεση με περιττα θεμετα(τους ξενερωνει)
-Οι οδηγιες πρεπει να ειναι συντομες και σαφεις
Εγω ειπα οτι θεωρησα σωστο...coachhell!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Μπασκετικη κινηση 2-Williams spin move

Η μπασκετικη κινηση(spin move) tou Deron Williams...!Οπως εχουμε πει μαθετε την αργα κ μετα βαλτε ταχητητα!Οσο πιο γρηγορα την πετυχετε τοσο καλυτερα για σας και τοσο χειροτερεα για τον αντιπαλο σας!No pain ,no gain !!

Μπασκετκη κινηση-RickyRubio

Μπασκετικη κινηση...απο τον rubio..αρκετα καλη για να περασετε τον αντιπαλο σας.Καλο ειναι να την μαθετε στην αρχη αργα και βημα βημα και επειτα βαλτε την ταχυτητα!Καλη δουλεια !GOOD JOB MEN!

E-MAIL

Οτι θελετε μπορειτε να μου το στειλετε στο e-mail μου το coachhell-training@in.gr